Résidence Le Monopole

Abidjan
Résidence Le Monopole Öne Çıkan Resim
Résidence Le Monopole Dış Mekan
Résidence Le Monopole Oda Düzeni
Résidence Le Monopole Oda Düzeni
Résidence Le Monopole Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Résidence Le Monopole
Riviera 2 , Abidjan

Résidence Le Monopole misafirlere Abidjan (Adjame) bölgesinde, Musée National ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Doraville ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Stade Felix Houphouet-Boigny ile 1,4 mi (2,3 km) ve St Paul Katedrali ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x