Ngaliema Resort Club

Abidjan
Ngaliema Resort Club Öne Çıkan Resim
Ngaliema Resort Club Dış Mekan
Ngaliema Resort Club İç Mekan
Ngaliema Resort Club Oda Manzaraları
Ngaliema Resort Club Banyo Tipleri
Image More +23 fotoğraf
Ngaliema Resort Club
20 Rue Toussaint Louverture , Abidjan

Abidjan (Le Plateau) bölgesindeki Ngaliema Resort Club misafirlere St Paul Katedrali ve Musée National ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Stade Felix Houphouet-Boigny ile 1,2 mi (2 km) ve La Pyramide ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Mutfak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x