Hotel Bolo

Abidjan
Hotel Bolo Öne Çıkan Resim
Hotel Bolo Dış Mekan
Hotel Bolo Dış Mekan
Hotel Bolo İç Mekan
Hotel Bolo İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
Hotel Bolo
PLATEAU DOKUI, Rue 12 , Abidjan

Abidjan (Le Plateau) bölgesindeki Hotel Bolo misafirlere Stade Felix Houphouet-Boigny ve Musée National ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St Paul Katedrali ile 0,7 mi (1,1 km) ve La Pyramide ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x