Residence Kuruniyavilla

Güney Sri Lanka Sahili, Rumassala
Residence Kuruniyavilla Genel
Residence Kuruniyavilla Genel
Residence Kuruniyavilla Genel
Residence Kuruniyavilla Öne Çıkan Resim
Residence Kuruniyavilla Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Residence Kuruniyavilla
Eramudugaha Junction Ranaviru Anuruddha Mawatha Güney Sri Lanka Sahili, Rumassala

Residence Kuruniyavilla konaklamanızda Unawatuna bölgesinde, tarihi bölgede, Orman Plajı yakınında ve Unawatuna Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Japonya Barış Pagodası ile 2,5 km (1,5 mil) ve Galle Limanı ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için mutfak olan 2 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 200 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için otobüs durağı servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Ev, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Economy Ev, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x