Cycling Hostel Sri Lanka

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Cycling Hostel Sri Lanka Genel
Cycling Hostel Sri Lanka Genel
Cycling Hostel Sri Lanka Genel
Cycling Hostel Sri Lanka Genel
Cycling Hostel Sri Lanka Genel
Image More +52 fotoğraf
Cycling Hostel Sri Lanka
Heenatigala Road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Unawatuna bölgesindeki Cycling Hostel Sri Lanka misafirlere golf sahasına yakın, Orman Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Sahana Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu hostel Unawatuna Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Yatagala Raja Maha Viharaya ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için LED televizyon olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere pilav pişirici ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spor salonu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x