Thambara Villa Unawatuna

Güney Sri Lanka Sahili, Rumassala
Thambara Villa Unawatuna Öne Çıkan Resim
Thambara Villa Unawatuna Dış Mekan
Thambara Villa Unawatuna Dış Mekan
Thambara Villa Unawatuna Dış Mekan
Thambara Villa Unawatuna Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Thambara Villa Unawatuna
Ranaviru Anurudha mawatha Unawatuna Güney Sri Lanka Sahili, Rumassala

Thambara Villa Unawatuna misafirlere Unawatuna bölgesinde, plaj yakınında, Orman Plajı yakınında ve Sahana Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Unawatuna Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Yatagala Raja Maha Viharaya ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x