Abundia

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Abundia Öne Çıkan Resim
Abundia Dış Mekan
Abundia İç Mekan
Abundia İç Mekan
Abundia İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Abundia
Galkatiya Matara road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Abundia misafirlere Unawatuna bölgesinde, plaj yakınında, Sahana Plajı ve Unawatuna Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Orman Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Japonya Barış Pagodası ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Basic Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x