Residence Grand Suites

East Bohemia, Spindleruv Mlyn
Residence Grand Suites Öne Çıkan Resim
Residence Grand Suites Dış Mekan
Residence Grand Suites Dış Mekan
Residence Grand Suites Dış Mekan
Residence Grand Suites Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Residence Grand Suites
Okruzni 183 East Bohemia, Spindleruv Mlyn

Residence Grand Suites misafirlere Spindleruv Mlyn merkezinde, Špindlerův Mlýn Kayak Merkezi ve Krkonoše Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Ski Areal Svaty Petr ile 0,1 mi (0,1 km) ve Elbe ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu apart dairede ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Teras (8)
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Teras (10)
Apart
Apart Daire, Teras (11)
Room
Apart Daire, Teras (2)
Room
Apart Daire, Teras (4)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon (6)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x