Hotel Pizzeria Belmonte

East Bohemia, Spindleruv Mlyn
Hotel Pizzeria Belmonte Genel
Hotel Pizzeria Belmonte Öne Çıkan Resim
Hotel Pizzeria Belmonte Dış Mekan
Hotel Pizzeria Belmonte Dış Mekan
Hotel Pizzeria Belmonte Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Pizzeria Belmonte
Okruzní 116 East Bohemia, Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn bölgesindeki Hotel Pizzeria Belmonte konaklamanızda, Špindlerův Mlýn Kayak Merkezi ve Krkonoše Ulusal Parkı yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Ski Areal Svaty Petr ile 0,1 mi (0,1 km) ve Elbe ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Hotel Pizzeria Belmonte misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x