Hotel Grand

East Bohemia, Spindleruv Mlyn
Hotel Grand Öne Çıkan Resim
Hotel Grand Dış Mekan
Hotel Grand Dış Mekan
Hotel Grand Dış Mekan
Hotel Grand Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Grand
Okruzni 183 East Bohemia, Spindleruv Mlyn

Hotel Grand misafirlere Spindleruv Mlyn merkezinde, Špindlerův Mlýn Kayak Merkezi ve Krkonoše Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Ski Areal Svaty Petr ile 0,1 mi (0,1 km) ve Elbe ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Yemek servisi için V Uličce ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

14 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x