Grand Apartments

East Bohemia, Spindleruv Mlyn
Grand Apartments Öne Çıkan Resim
Grand Apartments Dış Mekan
Grand Apartments Dış Mekan
Grand Apartments Dış Mekan
Grand Apartments Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Grand Apartments
Svatopetrska 224 East Bohemia, Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn bölgesindeki Grand Apartments konaklamanızda, Špindlerův Mlýn Kayak Merkezi ve Krkonoše Ulusal Parkı yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon Ski Areal Svaty Petr ile 0,1 mi (0,1 km) ve Ski Areal Hromovka ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x