Residence Babylone Y

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Residence Babylone Y Öne Çıkan Resim
Residence Babylone Y Dış Mekan
Residence Babylone Y Dış Mekan
Residence Babylone Y Dış Mekan
Residence Babylone Y Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Residence Babylone Y
Avenue Mohamed 6 Residences Babylone Immeuble F Appartement 02, Hivernage Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Residence Babylone Y misafirlere Marrakech (Hivernage) bölgesinde, Menara Alışveriş Merkezi ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,6 mi (2,7 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Residence Babylone Y misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere mikrodalga fırın ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x