Le Meridien N'fis

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Le Meridien N'fis Genel
Le Meridien N'fis Genel
Le Meridien N'fis Genel
Le Meridien N'fis Genel
Le Meridien N'fis Genel
Image More +46 fotoğraf
Le Meridien N'fis
Avenue Mohammed 6 Hivernage Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Le Meridien N'fis misafirlere Marrakech (Hivernage) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,3 mi (3,7 km) ve Menara Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Barbekü seven misafirler için Le Palmier Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

277 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1776 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Presidential
Presidential Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Manzaralı (SW-M)
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x