Hotel Atlas Asni

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Hotel Atlas Asni Genel
Hotel Atlas Asni Genel
Hotel Atlas Asni Genel
Hotel Atlas Asni Öne Çıkan Resim
Hotel Atlas Asni Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Atlas Asni
Ave Mohammed VI Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Hotel Atlas Asni size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,1 mi (3,3 km) ve Menara Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Le Jardin yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için LED televizyon olan 334 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve buhar odası vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6458 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
2 chambres adjacente

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x