Residence Antares

Sellaronda, Italian Alps
Residence Antares Genel
Residence Antares Genel
Residence Antares Genel
Residence Antares Genel
Residence Antares Genel
Image More +65 fotoğraf
Residence Antares
Via Meisules 195 Sellaronda, Italian Alps

Residence Antares misafirlere Selva di Val Gardena bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Dolomit ve Val Gardena Vadisi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu rezidans Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 14,2 mi (22,9 km) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 26,8 mi (43,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansta oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 Adults)
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 Adults)
Room
Stüdyo
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası (4 Adults)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 Adults)
Room
Stüdyo
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 Adults)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 Adults)
Room
Superior Stüdyo, 1 Yatak Odası (3 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x