Hotel Freina

Sellaronda, Italian Alps
Hotel Freina Genel
Hotel Freina Öne Çıkan Resim
Hotel Freina Dış Mekan
Hotel Freina Dış Mekan
Hotel Freina Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Freina
VIA FREINA 23 Sellaronda, Italian Alps

Hotel Freina konaklamanızda Selva di Val Gardena bölgesinde, golf sahasına yakın, Val Gardena Vadisi yakınında Ciampinoi Kayak Teleferiği ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dantercepies Teleferiği ile 1 km ve Sassolungo ile 6,4 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Panoramic Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x