Garni Apartments Mezdi

Sellaronda, Selva di Val Gardena
Garni Apartments Mezdi Genel
Garni Apartments Mezdi Genel
Garni Apartments Mezdi Genel
Garni Apartments Mezdi Öne Çıkan Resim
Garni Apartments Mezdi Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Garni Apartments Mezdi
Cir Straße 20 Sellaronda, Selva di Val Gardena

Selva di Val Gardena bölgesindeki Garni Apartments Mezdi konaklamanızda, Dolomit ve Val Gardena Vadisi yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 14,4 mi (23,1 km) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 27,3 mi (43,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için ısıtmalı zemin bulunan 11 odamız vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Design Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x