Relax House Homestay

Zanzibar, Dimbani
Relax House Homestay Genel
Relax House Homestay Genel
Relax House Homestay Öne Çıkan Resim
Relax House Homestay Dış Mekan
Relax House Homestay Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Relax House Homestay
Kizimkazi Dimbani Zanzibar, Dimbani

Kizimkazi bölgesindeki Relax House Homestay misafirlere tarihi bölgede, Dimbani Plajı ile Kizimkazi Dimbani Camii 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Kizimkazi Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Makunduchi Plajı ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 5 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x