Bella Vista Resort Zanzibar

Zanzibar, Dimbani
Bella Vista Resort Zanzibar Genel
Bella Vista Resort Zanzibar Genel
Bella Vista Resort Zanzibar Genel
Bella Vista Resort Zanzibar Genel
Bella Vista Resort Zanzibar Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Bella Vista Resort Zanzibar
South Road 1 Dimbani Zanzibar, Dimbani

Bella Vista Resort Zanzibar konaklamanızda Kizimkazi bölgesinde, Jambiani Plajı ile 21,3 km (13,2 mi) ve Jozani Chwaka Körfezi Ulusal Parkı ile 24,3 km (15,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Paje Plajı ile 27,9 km (17,3 mi) mesafede.

Afrika mutfağı için Bella Vista Restaurant ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Üç Kişilik Oda (Room Ngisi)
Premium
Premium Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı, Havuz Kenarı (Room Kaa)
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda (Room Changu)
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda (Room Taa)
Room
Premium Üç Kişilik Oda (Room Kamba)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x