JCB resort

Zanzibar, Dimbani
JCB resort Genel
JCB resort Öne Çıkan Resim
JCB resort Dış Mekan
JCB resort Dış Mekan
JCB resort Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
JCB resort
Kizimkazi mtendeni Zanzibar, Dimbani

JCB resort misafirlere Kizimkazi bölgesinde, plaj yakınında, Dimbani Plajı ve Kizimkazi Dimbani Camii yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kizimkazi Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Makunduchi Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için JCB restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 12 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Beach
Beach Houses

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x