Red Hotel Yerevan

Yerevan
Red Hotel Yerevan Öne Çıkan Resim
Red Hotel Yerevan Dış Mekan
Red Hotel Yerevan Dış Mekan
Red Hotel Yerevan Dış Mekan
Red Hotel Yerevan Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Red Hotel Yerevan
113/7 Charents St , Yerevan

Red Hotel Yerevan misafirlere Yerevan (Kentron) bölgesinde, Hanrapetakan Stadyumu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Vernissage Market ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 1,6 mi (2,6 km) ve Erivan Devlet Üniversitesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Red Hotel Yerevan misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 15 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Budget)
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x