Mia Casa Hotel

Yerevan
Mia Casa Hotel Genel
Mia Casa Hotel Genel
Mia Casa Hotel Genel
Mia Casa Hotel Genel
Mia Casa Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Mia Casa Hotel
13 Shara Talyan Street , Yerevan

Mia Casa Hotel konaklamanızda Yerevan merkezinde, Erivan Devlet Üniversitesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Waterworld (Su Dünyası) ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Ermenistan Ulusal Galerisi ile 1,8 km (1,1 mi) ve Erivan Opera Salonu ile 1,9 km (1,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 200 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Yerevan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Large Double or Twin Room
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x