Adams

Yerevan
Adams Genel
Adams Öne Çıkan Resim
Adams Dış Mekan
Adams İç Mekan
Adams Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Adams
Charents street 90/7 , Yerevan

Adams misafirlere Yerevan (Kentron) bölgesinde, Erivan Devlet Üniversitesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Zafer Parkı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 2,4 km (1,5 mi) ve Erivan Opera Salonu ile 2,9 km (1,8 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 5 klimalı odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x