Rawai Princess Hotel

Güney Tayland, Rawai
Rawai Princess Hotel Genel
Rawai Princess Hotel Genel
Rawai Princess Hotel Genel
Rawai Princess Hotel Öne Çıkan Resim
Rawai Princess Hotel Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Rawai Princess Hotel
95/34 Moo 4. Wiset Road Güney Tayland, Rawai

Rawai bölgesindeki Rawai Princess Hotel misafirlere iş merkezinde, Chalong Körfezi ve Chalong Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kata Plajı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Karon Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Rawai Princess Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 90 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Rawai Princess Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x