Naya Pool Villa

Güney Tayland, Rawai
Naya Pool Villa Öne Çıkan Resim
Naya Pool Villa Dış Mekan
Naya Pool Villa Dış Mekan
Naya Pool Villa Yerinde Yemek
Naya Pool Villa Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Naya Pool Villa
22/3 Moo 1, Wiset Road Nai Harn, Rawai Beach Güney Tayland, Rawai

Bu villa misafirlere Rawai bölgesinde, plaj yakınında, Kata Plajı ve Karon Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Patong Plajı ile 10 mi (16,1 km) ve Rawai Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Home 2 Bedroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x