Naya Bungalow

Güney Tayland, Rawai
Naya Bungalow Öne Çıkan Resim
Naya Bungalow Dış Mekan
Naya Bungalow Dış Mekan
Naya Bungalow İç Mekan
Naya Bungalow Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Naya Bungalow
22/3 Moo 1, Wiset Road Nai Harn Beach Güney Tayland, Rawai

Naya Bungalow misafirlere Rawai bölgesinde, plaj yakınında, Kata Plajı ve Karon Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Patong Plajı ile 10 mi (16,1 km) ve Rawai Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Naya Bungalow misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Home 2 Bedroom
Room
Bungalov
Room
Two-Bedroom Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x