Ratana Angkor Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Ratana Angkor Hotel Öne Çıkan Resim
Ratana Angkor Hotel Dış Mekan
Ratana Angkor Hotel Dış Mekan
Ratana Angkor Hotel İç Mekan
Ratana Angkor Hotel Yerinde Yemek
Image More +41 fotoğraf
Ratana Angkor Hotel
National Road 6 Phum Krous, Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Ratana Angkor Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,1 mi (3,3 km) ve Cambodian Cultural Village (Kamboçya Kültür Evi) ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (4 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x