Kingdom Angkor Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Kingdom Angkor Hotel Genel
Kingdom Angkor Hotel Genel
Kingdom Angkor Hotel Genel
Kingdom Angkor Hotel Genel
Kingdom Angkor Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +77 fotoğraf
Kingdom Angkor Hotel
National Road 6, Krous Village Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Kingdom Angkor Hotel misafirlere Siem Reap bölgesinde, iş merkezinde, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,1 mi (3,4 km) ve Cambodian Cultural Village (Kamboçya Kültür Evi) ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Liv Yi Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit
Süit
Süit (Kingdom )
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x