Angkor Palace Suite & Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Angkor Palace Suite & Villa Genel
Angkor Palace Suite & Villa Genel
Angkor Palace Suite & Villa Genel
Angkor Palace Suite & Villa Genel
Angkor Palace Suite & Villa Genel
Image More +150 fotoğraf
Angkor Palace Suite & Villa
No. 555, Phum Krous Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Angkor Palace Suite & Villa konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Kraliyet Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Angkor Wat ile 2,9 km ve Angkor Night Market ile 3,4 km mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz açık tenis kortları, açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 2 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Club Oda (Palace Club - Access to Club Lounge)
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon (With Living Room)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Access to Club Lounge)
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Free airport transfer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x