Raja Woods Villa

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Raja Woods Villa Öne Çıkan Resim
Raja Woods Villa Dış Mekan
Raja Woods Villa Oda Düzeni
Raja Woods Villa Oda Düzeni
Raja Woods Villa Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Raja Woods Villa
Sakura Regency Blok IV B no 17 Jimbaran, Bali - Indonesia 80361 Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Bu villa misafirlere Jimbaran (Bukit) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Kuta Plajı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Legian Plajı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu villada küçük mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ücretsiz gazete servisi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x