Qambani Luxury Resort

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Michamvi
Qambani Luxury Resort Genel
Qambani Luxury Resort Genel
Qambani Luxury Resort Genel
Qambani Luxury Resort Genel
Qambani Luxury Resort Genel
Image More +68 fotoğraf
Qambani Luxury Resort
Michamvi Beach East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Michamvi

Qambani Luxury Resort misafirlere Michamvi bölgesinde, plajda ve Pingwe Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Michamvi Kae Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Dongwe Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Plantation)
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Castaway)
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Coastal)
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Sundowner)
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Sultan)
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Africa)
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Sultan I)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x