Jua Retreat

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Michamvi
Jua Retreat Genel
Jua Retreat Genel
Jua Retreat Genel
Jua Retreat Öne Çıkan Resim
Jua Retreat Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Jua Retreat
Michamvi Beach Michanvi Pingwe South East Coast East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Michamvi

Michamvi bölgesindeki Jua Retreat misafirlere Pingwe Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Michamvi Kae Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Dongwe Plajı ile 6,4 km ve Bwejuu Plajı ile 10,2 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 odada özel havuz ve özel spa küveti vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x