Pyramids Eyes Hotel

Giza
Pyramids Eyes Hotel Öne Çıkan Resim
Pyramids Eyes Hotel Dış Mekan
Pyramids Eyes Hotel Kahvaltı
Pyramids Eyes Hotel Kahvaltı
Pyramids Eyes Hotel Yerinde Yemek
Image More +61 fotoğraf
Pyramids Eyes Hotel
Kafr Nassar Next to Kia Motors Al Haram , Giza

Pyramids Eyes Hotel misafirlere Giza (Al Haram) bölgesinde, Gize Nekropolü ve Khufu Gemi Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Keops Piramidi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Büyük Gize Sfenksi ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve ısıtmalı zemin olan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x