New Pyramids Eyes

Giza
New Pyramids Eyes Öne Çıkan Resim
New Pyramids Eyes Dış Mekan
New Pyramids Eyes İç Mekan
New Pyramids Eyes İç Mekan
New Pyramids Eyes İç Mekan
Image More +82 fotoğraf
New Pyramids Eyes
Next to Kia Moters El Asima Kafr Nassar Al Haram , Giza

New Pyramids Eyes misafirlere Giza (Al Haram) bölgesinde, Gize Nekropolü ve Khufu Gemi Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Keops Piramidi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Büyük Gize Sfenksi ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün Ücretsiz Güney Çin kahvaltısı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPod takma konsolu ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Pyramids View)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x