Regency Pyramids View

Giza
Regency Pyramids View Öne Çıkan Resim
Regency Pyramids View Kahvaltı
Regency Pyramids View Yerinde Yemek
Regency Pyramids View Banyo Tipleri
Regency Pyramids View Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Regency Pyramids View
Dr Hanem 19, Mohamed Safwat Street , Giza

Regency Pyramids View size Giza (Al Haram) bölgesinde, Gize Nekropolü ve Giza Plateau ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Büyük Gize Sfenksi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Büyük Mısır Müzesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x