Protea Hotel by Marriott Zambezi River Lodge

Katima Mulilo
Protea Hotel by Marriott Zambezi River Lodge Genel
Protea Hotel by Marriott Zambezi River Lodge Genel
Protea Hotel by Marriott Zambezi River Lodge Genel
Protea Hotel by Marriott Zambezi River Lodge Öne Çıkan Resim
Protea Hotel by Marriott Zambezi River Lodge Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Protea Hotel by Marriott Zambezi River Lodge
Ngoma Road , Katima Mulilo

Katima Mulilo bölgesindeki Protea Hotel by Marriott Zambezi River Lodge misafirlere nehir üzerinde, Caprivi Sanat Merkezi ve Katima Mulilo Açık Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Katima Mulilo Stadı ile 2 mi (3,2 km) ve Salambala Koruma Bölgesi ile 23,8 mi (38,3 km) mesafede.

Tafule Yaka Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x