Kololo Bed and Breakfast

Katima Mulilo
Kololo Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Kololo Bed and Breakfast Dış Mekan
Kololo Bed and Breakfast Dış Mekan
Kololo Bed and Breakfast Dış Mekan
Kololo Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Kololo Bed and Breakfast
Plot 567 , Katima Mulilo

Katima Mulilo bölgesindeki Kololo Bed and Breakfast konaklamanızda, Katima Mulilo Stadı ve Katima Mulilo Açık Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Caprivi Sanat Merkezi ile 1,3 mi (2 km) ve Salambala Koruma Bölgesi ile 25,9 mi (41,6 km) mesafede.

Kololo Bed and Breakfast misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x