Caprivi River Lodge

Katima Mulilo
Caprivi River Lodge Genel
Caprivi River Lodge Genel
Caprivi River Lodge Genel
Caprivi River Lodge Genel
Caprivi River Lodge Genel
Image More +49 fotoğraf
Caprivi River Lodge
Highway B8 , Katima Mulilo

Katima Mulilo bölgesindeki Caprivi River Lodge misafirlere kırsal bölgede, Katima Mulilo Stadı ve Caprivi Sanat Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Katima Mulilo Açık Pazarı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Salambala Koruma Bölgesi ile 22 mi (35,3 km) mesafede.

Dining Lapa, Caprivi River Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x