Caprivi Mutoya Lodge & Campsite

Katima Mulilo
Caprivi Mutoya Lodge & Campsite Genel
Caprivi Mutoya Lodge & Campsite Genel
Caprivi Mutoya Lodge & Campsite Genel
Caprivi Mutoya Lodge & Campsite Öne Çıkan Resim
Caprivi Mutoya Lodge & Campsite Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Caprivi Mutoya Lodge & Campsite
Kalimbeza Road , Katima Mulilo

Caprivi Mutoya Lodge & Campsite misafirlere Katima Mulilo bölgesinde, göl üzerinde, Caprivi Sanat Merkezi ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede ve Katima Mulilo Açık Pazarı ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu küçük otel Katima Mulilo Stadı ile 17 mi (27,3 km) ve Salambala Koruma Bölgesi ile 24,6 mi (39,5 km) mesafede.

Caprivi Mutoya Lodge & Campsite misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır
Family
Family Oda (1)
Comfort
Comfort Oda (Double #5)
Room
Comfort Oda (Twin #3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x