Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia

Güney Tayland, Choeng Thale
Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia Genel
Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia Genel
Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia Öne Çıkan Resim
Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia Dış Mekan
Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia Kahvaltı
Image More +57 fotoğraf
Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia
322/14 Soi Cherngtalay 14 Thalang Güney Tayland, Choeng Thale

Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia konaklamanızda Choeng Thale bölgesinde, golf sahasına yakın, Phuket Adventure Mini Golf ve Soul of Asia Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı villa Ko Rok Nok ile 1,6 km ve Arkanit Home Massage ile 2,1 km mesafede.

Private Pool Villas Phuket - Mandala Arnalia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve düz ekran televizyon sunulur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury 4 Bedrooms Private Pool Villa, Garden View
Room
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x