Amora Beach Resort Phuket

Güney Tayland, Choeng Thale
Amora Beach Resort Phuket Genel
Amora Beach Resort Phuket Genel
Amora Beach Resort Phuket Genel
Amora Beach Resort Phuket Öne Çıkan Resim
Amora Beach Resort Phuket Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Amora Beach Resort Phuket
322 Moo2, Bang Tao Beach Srisoontorn Road, Talang Güney Tayland, Choeng Thale

Choeng Thale bölgesindeki Amora Beach Resort Phuket konaklamanızda, Kamala Plajı ve Bang Tao Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Patong Plajı ile 8,7 mi (14 km) ve Surin Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Thai Seafood Restaurant restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 255 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Amora Deluxe
Room
Grand Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Grand Oda
Room
Grand Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x