Phureesala Villa - A2

Güney Tayland, Choeng Thale
Phureesala Villa - A2 Öne Çıkan Resim
Phureesala Villa - A2 Dış Mekan
Phureesala Villa - A2 Oda Düzeni
Phureesala Villa - A2 Oda Düzeni
Phureesala Villa - A2 Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Phureesala Villa - A2
Soi Cherngtalay 14 - Bangtao Beach Thalang Güney Tayland, Choeng Thale

Bu villa misafirlere Choeng Thale bölgesinde, plaj yakınında, Kamala Plajı ve Bang Tao Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Patong Plajı ile 9,3 mi (14,9 km) ve Surin Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve özel spa küveti ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları izlenebilen bir 42-inç düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
3 Bedrooms Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x