Diamond Condominium by Alexanders

Puket Adası, Choeng Thale
Diamond Condominium by Alexanders Genel
Diamond Condominium by Alexanders Öne Çıkan Resim
Diamond Condominium by Alexanders Dış Mekan
Diamond Condominium by Alexanders Dış Mekan
Diamond Condominium by Alexanders Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Diamond Condominium by Alexanders
60/12 Rat Uthit Song Roi Pee Rd Puket Adası, Choeng Thale

Diamond Condominium by Alexanders misafirlere Choeng Thale bölgesinde, plaj yakınında, Kamala Plajı ve Bang Tao Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Patong Plajı ile 9,3 mi (14,9 km) ve Surin Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Diamond Condominium by Alexanders misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, buhar odası ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x