Prime Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Prime Hotel Genel
Prime Hotel Genel
Prime Hotel Genel
Prime Hotel Öne Çıkan Resim
Prime Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Prime Hotel
22 Ton Dan Street Loc Tho Ward Orta Vietnam, Loc Tho

Prime Hotel size Nha Trang merkezinde, Nha Trang Gece Pazarı ile 4 dakika yürüyüş ve Do Dien Khanh Galerisi ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bai Dai Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) ve Tram Huong Kulesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Senior
Senior Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Classic
Classic Süit, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x