Pavillon Garden Hotel & Spa

Orta Vietnam, Loc Tho
Pavillon Garden Hotel & Spa Genel
Pavillon Garden Hotel & Spa Genel
Pavillon Garden Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Pavillon Garden Hotel & Spa Dış Mekan
Pavillon Garden Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Pavillon Garden Hotel & Spa
4 Ton Dan Orta Vietnam, Loc Tho

Pavillon Garden Hotel & Spa konaklamanızda Nha Trang merkezinde, Nha Trang Gece Pazarı ve Tram Huong Kulesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 0,9 km (0,6 mi) ve 2 Nisan Meydanı ile 1 km (0,6 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için küçük mutfak olan 44 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablolu İnternet vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 50 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
City
City Apart Daire, Balkon (Luxury Family With Balcony)
Room
Deluxe Oda, Balkon, Şehir Manzaralı (Premier With 02 balcony)
Room
Family Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Presidential Süit (Ocean)
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası (Seasonal)
Room
City Apart Daire (Luxury Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x