Boss Hotel Nha Trang

Orta Vietnam, Loc Tho
Boss Hotel Nha Trang Genel
Boss Hotel Nha Trang Genel
Boss Hotel Nha Trang Genel
Boss Hotel Nha Trang Genel
Boss Hotel Nha Trang Öne Çıkan Resim
Image More +88 fotoğraf
Boss Hotel Nha Trang
10, Ton Dan, Loc Tho Orta Vietnam, Loc Tho

Boss Hotel Nha Trang konaklamanızda Nha Trang merkezinde, Nha Trang Gece Pazarı ve Tram Huong Kulesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Dam Pazarı ile 2,1 km (1,3 mi) ve Long Son Pagodası ile 3 km (1,8 mi) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Boss restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Executive Dört Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x