Bamboo Boutique

Lilongwe
Bamboo Boutique Genel
Bamboo Boutique Genel
Bamboo Boutique Öne Çıkan Resim
Bamboo Boutique Kahvaltı
Bamboo Boutique Oda Manzaraları
Image More +6 fotoğraf
Bamboo Boutique
Area 12 , Lilongwe

Bamboo Boutique misafirlere Lilongwe bölgesinde, havaalanı yakınında ve Tobacco Auction Floors ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parliament Building ile 2 mi (3,3 km) ve Kamuzu Mausoleum ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Bamboo Boutique misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 19 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x