Santorini Loft Boutique Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Santorini Loft Boutique Apartments Genel
Santorini Loft Boutique Apartments Öne Çıkan Resim
Santorini Loft Boutique Apartments Oda Manzaraları
Santorini Loft Boutique Apartments Oda Düzeni
Santorini Loft Boutique Apartments Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Santorini Loft Boutique Apartments
Santorini Makedonias Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Santorini Loft Boutique Apartments misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Kamari Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Antik Thira ile 2,3 mi (3,8 km) ve Athinios Limanı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve Akıllı televizyonlar olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x