Predela LUX

Pirin Mountains, Bansko
Predela LUX Öne Çıkan Resim
Predela LUX Dış Mekan
Predela LUX Dış Mekan
Predela LUX Dış Mekan
Predela LUX Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Predela LUX
3rd Kalyata St. Pirin Mountains, Bansko

Predela LUX misafirlere Bansko bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bansko Kayak Merkezi ile SkiBansko by Traventuria 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Bansko - Banderitsa Meadow ile 0,6 mi (0,9 km) ve Gondola Lift ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x