Predela 2 Holiday Apartments

Pirin Mountains, Bansko
Predela 2 Holiday Apartments Genel
Predela 2 Holiday Apartments Genel
Predela 2 Holiday Apartments Genel
Predela 2 Holiday Apartments Genel
Predela 2 Holiday Apartments Genel
Image More +82 fotoğraf
Predela 2 Holiday Apartments
Gramadeto Str. 19 Pirin Mountains, Bansko

Bansko bölgesindeki Predela 2 Holiday Apartments misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Bansko Kayak Merkezi ile SkiBansko by Traventuria 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Bansko - Banderitsa Meadow ile 0,5 mi (0,9 km) ve Gondola Lift ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 36 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak (Free Sauna, Steambath & Jacuzzi)
Stüdyo,
Stüdyo, Mutfak (Free Sauna, Steambath & Jacuzzi)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak (Free Sauna, Steambath & Jacuzzi)
Stüdyo,
Stüdyo, Zemin Kat (2 people)
Family
Family Stüdyo (2 adults + 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x